luni, 28 septembrie 2015

Ediția de toamnă a Târgului Colecționarilor, la Zalău

Sâmbătă, 26 septembrie 2015, a avut loc o nouă ediție a Târgului Colecționarilor. Acesta a fost organizat, la fel ca și precedentele ediții, de către Asociația Colecționarilor din Sălaj în parteneriat cu Centrul de Cultură al Județului Sălaj și s-a desfășurat în curtea instituției amintite. 


Târgul Colecționarilor, ajuns la ediția cu numărul IV, a adunat colecționari din Sălaj dar și din județele vecine. Exponatele au fost diverse, de la piese de filatelie și întreguri poștale la numismatică, medalistică; de la vederi sau cărți poștale pe diferite teme la cartele telefonice sau bilete la diferite competiții sportive; de la acte vechi la obiecte de ceramică sau porțelan. 
O prezență inedită a fost aceea a domnului Florin Ungur, radioamator profesionist și membru al asociației amintite. Domnia sa a expus o serie de aparate de măsură și control, aparate de emisie recepție, aparate de radio etc.Ca la orice târg, colecționari împătimiți sau simpli curioși au admirat exponatele dar au și ”târguit” diverse piese care le lipseau din colecție. Chiar dacă publicul nu a fost numeros, cei interesați au venit la târg. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu