miercuri, 30 septembrie 2015

Plic omagial lansat la Zalău

Joi 1 octombrie 2015 va fi lansat la Zalău un nou plic aniversar. Acesta este dedicat împlinirii a 5 ani de activitate a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj - port drapelul culturii sălăjene. Plicul este lansat de către Asociația Colecționarilor din Sălaj în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS).

Plicul aniversar are imprimat color logo-ul CCAJS peste un colaj cu imagini de la diferite activități precum și textul ”Asociația Colecționarilor din Sălaj și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. 1 octombrie 2010 - 1 octombrie 2015”. Este obliterat cu ștampila de zi omagială la Oficiul Poștal Zalău 1.Ștampila a fost aprobată de către Compania Națională Poșta Română și va fi aplicată pe toate trimiterile poștale de la respectivul centru.

Reamintim faptul că acest plic aniversar, este al treilea demers de acest fel al Asociației Colecționarilor din Sălaj. Precedentele au fost lansate cu ocazia centenarului Corneliu Coposu (20 mai 2014) și respectiv cu ocazia împlinirii a 10 ani de la lansarea revistei de cultură Caiete Silvane (20 februarie 2015).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu